Ο κύκλος της οργής by Åsa Larsson

Ο κύκλος της οργής

By Åsa Larsson

  • Release Date: 2016-02-08
  • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4.5
4.5
From 8 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Καθώς η άνοιξη φτάνει στον μακρινό βορρά της Σουηδίας, το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας ανασύρεται από τον σπασμένο πάγο στον ποταμό Τόρνε. Την ίδια περίοδο μια σκοτεινή φιγούρα στοιχειώνει τα όνειρα της εισαγγελέα Ρεμπέκα Μάρτινσον στη γειτονική Κίρουνα. Είναι δυνατόν να πρόκειται για τη νεκρή;
Ενώνοντας άλλη μια φορά τις δυνάμεις της με την επιθεωρήτρια της Αστυνομίας Άννα-Μαρία Μέλα, η Ρεμπέκα παρασύρεται σε μια έρευνα που ξαναζωντανεύει τις από καιρό ξεχασμένες φήμες για ένα γερμανικό μεταγωγικό αεροπλάνο που εξαφανίστηκε το 1943 — και για συνεργάτες των Ναζί στην πόλη, όπου η ντροπή και η μυστικοπάθεια σκεπάζουν σαν σάβανο τις αναμνήσεις των ντόπιων από τον πόλεμο.
Και στην ανεμόδαρτη όχθη μιας παγωμένης λίμνης καραδοκεί ένας δολοφόνος, που θα σκοτώσει ξανά για να κρατήσει το παρελθόν θαμμένο για πάντα κάτω από τη σιωπή πενήντα χρόνων πάγου και χιονιού.

Reviews

  • Ωραίο βιβλίο

    4
    By Αναζητητης
    Ένα βιβλίο που σου αρέσει σώσου σ' αρέσει και η περίοδος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Αρκετά ωραίο αν έχεις διαβάσει και τα άλλα τρία βιβλία της σειράς. Σίγουρα στο τέλος θα ήθελες να έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις και το επόμενο βιβλίο.

keyboard_arrow_up