Ένα Βήμα Πίσω by Henning Mankell

Ένα Βήμα Πίσω

By Henning Mankell

 • Release Date: 2010-12-17
 • Genre: Crime & Thrillers
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Παραμονή της γιορτής του Μεσοκαλόκαιρου. Μια παρέα από τρία νεαρά παιδιά, ντυμένα με περίτεχνα κοστούμια εποχής, δολοφονούνται στο δρυμό της σουηδικής επαρχίας Σκόνε. Λίγο καιρό αργότερα, ένας από τους πιο στενούς και έμπιστους συνεργάτες του επιθεωρητή Κουρτ Βαλάντερ βρίσκεται νεκρός στο διαμέρισμά του. Στην πορεία της έρευνας, στο μυαλό του Βαλάντερ σχηματίζεται η υποψία ότι οι δύο φόνοι συνδέονται μεταξύ τους. Αλλά δεν ξέρει από πού να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι, αφού το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι μια γυναίκα που κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει στη Σουηδία.
Παλεύοντας να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα υγείας, ο Βαλάντερ ακολουθεί απεγνωσμένα τα ίχνη του δολοφόνου σε μια προσπάθεια να τον πιάσει προτού ξαναχτυπήσει. Ό,τι κι αν κάνει, όμως, φαίνεται πως βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω…
Ο Χένινγκ Μάνκελ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι κατέχει την κορυφή στο είδος του αστυνομικού μυθιστορήματος.

Reviews

 • Εξαιρετικό

  5
  By Amadeus68
  Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Mankell που είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή. Κανένα δεν είναι κακό. Κανένα δεν είναι καν μέτριο. Το συγκεκριμένο όμως νομίζω ότι είναι το καλύτερο μέχρι τώρα.
 • Πολύ καλό!

  5
  By LarryJ.L.
  Πολύ καλό αστυνομικό μυθιστόρημα, αρκετά αντιπροσωπευτικό της σκανδιναβικής κουλτούρας, που σε "κρατάει" μέχρι το τέλος.

keyboard_arrow_up