Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι by Λένα Μαντά

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι

By Λένα Μαντά

 • Release Date: 2007-05-01
 • Genre: Fiction & Literature
Score: 4
4
From 15 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

«Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Eύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε... Να προσέχετε πάντα το ποτάμι... Μη σας παρασύρει...»
Η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ’ ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ’ ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που, καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν...
Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί!

Reviews

 • Teleio

  5
  By Dora-Antonopoulou
  Ena biblio pou se mathenei pws h zwi gia ton Kathena orizei alla gegonota!!mesa apo tin diadromi stis selides tou mathenei tin aksia tou sevasmou stin zwi s!!
 • Εξαιρετικός

  5
  By Diraft
  Η πένα της κυρίας Μαντα σαφώς και δεν χρειάζεται σχολιασμό. Εξαιρετικό βιβλίο !!!
 • Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

  5
  By Α. Μ.
  Αξεπέραστο!!! Συγκλονιστικό!!! Με διαφορά, το καλύτερο βιβλίο της Μαντά!!!!

keyboard_arrow_up