Οι Αγγελιαφόροι του Πεπρωμένου by Χρυσηίδα Δημουλίδου

Οι Αγγελιαφόροι του Πεπρωμένου

By Χρυσηίδα Δημουλίδου

  • Release Date: 2011-06-01
  • Genre: Fiction & Literature
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description


ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ, Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ’ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 

Στην αρχαία Ελλάδα η Αριάδνη έδωσε στον Θησέα το μίτο για να μπορέ-σει να βγει απ’ το λαβύρινθο και να τη συναντήσει ξανά. Έτσι και οι ψυχές, όταν φύγουν απ’ το γήινο περιβάλλον τους και προτού χαθούν στονσυμπαντικό λαβύρινθο, αφήνουν πίσω το νήμα τους για να τις βρουν οι αγγε-λιαφόροι του πεπρωμένου.

Έτος 2361 μ.Χ. Στον πλανήτη Γη, ύστερα απ’ τη μεγάλη οικολογική καταστρο-φή, τίποτε πια δεν είναι το ίδιο. Η Άλμπα Βήτα Σμιτς, ανώτερη κυβερνητική υπάλληλος, έχει λάβει εντολή απ’ τον κρατικό υπολογιστή Στερν να προ-χωρήσει σε σύζευξη με τον Έλφιν Άλφα Κορτς, που ανήκει στην ανώτερη κα-τηγορία ανθρωποειδών. Ο Έλφιν, ένας σκληροπυρηνικός και φιλόδοξος νομι-κός σύμβουλος, είναι ο απόλυτος μηδενιστής, χωρίς συναισθήματα, αφού πι-στεύει ότι η δύναμη της εξουσίας είναι η απόλυτη ευτυχία. Η Άλμπα θεωρεί τον εαυτό της προνομιούχο.

Όλα όμως ανατρέπονται όταν εμφανίζεται στο δρόμο της ο Άντον Δέλτα Κορνέλ, που ανήκει σε κατώτερη κοινωνική κατηγορία. Κοντά του η Άλμπα ανακαλύπτει ότι η ονειρεμένη ζωή που πιστεύει ότι ζει δεν είναι παρά μια φυλακή, κατασκευασμένη απ’ το σύστημα. Και τότε συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας αυτός είναι το πεπρωμένο της, από κάποια άλλη ζωή στο πολύ μακρινό παρελθόν, μα η σχέση μαζί του θα θέσει σε συναγερμό το σύστημα ασφαλείας του κράτους. Ωστόσο εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα ενός πρω-τόγνωρου συναισθήματος που λέγεται αγάπη...

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου κάνει την ανατροπή μ’ ένα ερωτικό μυθιστόρημα 
που διαδραματίζεται στο μέλλον και δεν αποκλείεται 
να αποτελεί κάποια, όχι και τόσο μακρινή, πραγματικότητα... 

Reviews

  • Nice try

    2
    By Lulamu
    Nice try

keyboard_arrow_up