Επτά by Αλέξης Αργύρης

Επτά

By Αλέξης Αργύρης

 • Release Date: 2011-05-05
 • Genre: Contemporary
Score: 3.5
3.5
From 39 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Η Επτά είναι Τροφός. Τρεις φορές την ημέρα τρέφει με το αίμα της το καχεκτικό Αρχιμανδρίτη Γκρόμο για να το διατηρεί στη ζωή. Το Αρχιμανδρίτη είναι ανώτερο Κληρικό των Άνομο — μιας κοινωνίας συνθετικών πλασμάτων, που οι άνθρωποι σχεδίασαν με σκοπό να τους κάνουν υπηρέτες, τελικά όμως απέτυχαν και οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Τα Άνομο είναι αποφασισμένα να αποφύγουν τα λάθη των ανθρώπων. Διατηρούν τον κόσμο τους υπό απόλυτο έλεγχο χάρη στη θρησκεία, τα σπορ, τα παραισθησιογόνα και την τρομοκρατία. Οι άνθρωποι, που έχουν πια ξεπέσει ανεπανόρθωτα, ξεκινούν την ζωή τους στα Εργοστάσια και μεγαλώνουν, κλεισμένοι εκεί μέσα, χωρίς ποτέ να δουν τον έξω κόσμο. Μόλις φτάσουν στην εφηβεία, τους αφαιρούνται τα γεννητικά όργανα και στην συνέχεια τους πηγαίνουν στις Πόλεις για να εργαστούν στην Παραγωγή ή την Συντήρηση μέχρι να πεθάνουν.
Αυτός είναι ο κόσμος της Επτά. Θα προσπαθήσει να τον καταλάβει και να ενσωματωθεί. Όταν αποτύχει, θα αποτραβηχτεί. Ποτέ δεν θα της περάσει απ' το μυαλό πως θα μπορούσε να στραφεί εναντίον του.

Reviews

 • Mr

  1
  By Πυξαρας Δημητρης
  Λυπάμαι που το διάβασα, 600 σελίδες έτσι απλα, χωρίς να βγάλω κάποιο νόημα.....
 • Copy

  1
  By Mind_The_Gap1981
  Katalavaino tin diathesi gia sigrafi, alla giati na min diavaseis Haxley pou einai kai to prototupo? Sorry alla itan ligo kaki apomimisi!
 • Ενδιαφέρον

  4
  By ΕΚ16
  Ενδιαφέρον μυθιστόρημα αν και θα βρείτε πολλά στοιχεία από κλασσικά έργα όπως το "Θαυμαστό καινούργιο κόσμο¨, το Matrix αλλά και το Ινκαλ. Βέβαια πρέπει να παραδεχθεί κανείς ότι σήμερα είναι πολύ δύσκολο να γράψει κανείς οτιδήποτε, και πόσο μάλλον στο χώρο του φανταστικού ή της Επιστημονικής φαντασίας (με την ευρύτερη έννοια του όρου) που να μην μοιάζει, σε κάποια σημεία του, με κάτι άλλο. Συνολικά νομίζω ότι είναι μια καλή προσπάθεια και το σημαντικότερο είναι ότι διαβάζεται πολύ εύκολα μια και σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά.
 • Amazing!!

  5
  By Tniko1
  Amazing story, well done!!!

keyboard_arrow_up