Έρωτας Πόλεμος by Καίτη Οικονόμου

Έρωτας Πόλεμος

By Καίτη Οικονόμου

  • Release Date: 2012-04-26
  • Genre: Fiction & Literature
Score: 4
4
From 13 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Αυτό που είχε η Άννα με τον Φάνη ήταν μοναδικό κι ανεπανάληπτο – έρωτας μαζί και πόλεμος, ευτυχία και απόγνωση, ζωή και θάνατος. Ένας άπιαστος αντικατοπτρισμός, κάτι που το φαντασιωνόταν μόνο η ίδια. Γι’ αυτό χάθηκε τόσο εύκολα, επειδή δεν υπήρχε…
Η Άννα ερωτεύτηκε τον Φάνη από την πρώτη στιγμή. Ψηλός, αδύνατος, μυστηριώδης, γοητευτικός, χαρισματικός. Δεν υπολόγισε κοινωνικές διαφορές, δεν άκουσε τις φωνές των γύρω της που τη συμβούλευαν ότι είναι επικίνδυνος, αυτοκαταστροφικός. Άκουγε μόνο την καρδιά της και το πλήρωσε ακριβά. Γιατί ο Φάνης, έρμαιο των παθών του, όσο κι αν προσπάθησε να βρει απάγκιο στην αγκαλιά της, δεν τα κατάφερε. Και άγγιξε το θάνατο.
Ο έρωτας μπορεί να είναι φονιάς, μπορεί να είναι, όμως, και λυτρωτής. Αν είναι αληθινός, δε χάνεται ποτέ. Προδίδεται, κρύβεται, υποχωρεί αλλά τελικά επιστρέφει φέρνοντας μαζί του τη σωτηρία και τη ζωή.
Αυτό αποδεικνύει η ιστορία της Άννας και του Φάνη.

Reviews

  • Εξαιρετικό βιβλίο

    5
    By Doramesi21
    Πρόκειται για ένα ιδιάιτερα ευχάριστο βιβλίο κοινωνικού χαρακτήρα, που περνά ουσιώδη μηνύματα σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στην κρίμα Καίτη ΟΙκονόμου που με τη συγγραφική της δεινότητα μας χαρίζει όμορφες στιγμές!

keyboard_arrow_up