Σύγχρονος Βουδισμός: Τόμος 2 Τάντρα by Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο & Geshe Kelsang Gyatso

Σύγχρονος Βουδισμός: Τόμος 2 Τάντρα

By Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο & Geshe Kelsang Gyatso

 • Release Date: 2012-07-20
 • Genre: Buddhism
Score: 4.5
4.5
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Εισαγωγή και Ενθάρρυνση

Αυτό το eBook Σύγχρονος Βουδισμός – Το Μονοπάτι της Συμπόνιας και της Σοφίας σε τρεις τόμους, διανέμεται δωρεάν σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο. Ο συγγραφέας λέει: «Με το να διαβάζουν και να ασκούνται στις οδηγίες που δίνονται σε αυτό το βιβλίο, οι άνθρωποι θα μπορούν να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα τους και να διατηρούν συνεχώς ένα χαρούμενο πνεύμα». Έτσι ώστε αυτά τα οφέλη να μπορέσουν να διαπεράσουν ολόκληρο τον κόσμο, ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο επιθυμεί να προσφέρει αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο ελεύθερα σε όλους.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε αυτό το πολύτιμο βιβλίο του Ντάρμα, του οποίου η λειτουργία είναι να απελευθερώνει τα έμβια όντα μόνιμα από τη δυστυχία. Μέσα από την ανάγνωση και τη συνεχή άσκηση στις συμβουλές αυτού του βιβλίου, τελικά τα προβλήματά σας που προκαλούνται από το θυμό, την προσκόλληση και την άγνοια θα παύσουν.

Ο Τόμος 2 Τάντρα εξηγεί πώς να ασκηθούμε στις περισπούδαστες Ταντρικές διδασκαλίες του Βούδα -το γρήγορο μονοπάτι προς τη φώτιση. Καλύπτονται θέματα όπως Η Πολυτιμότητα της Τάντρα, η Τάντρα του Σταδίου της Γένεσης και Σταδίου της Ολοκλήρωσης και Πώς να Διαλογιστούμε στο Κεντρικό Κανάλι, στην Ακατάλυτη Σταγόνα και στον Ακατάλυτο Άνεμο και Πνεύμα. Αυτός ο τόμος παρουσιάζει πώς μέσα από ειλικρινή άσκηση, μπορούμε να εκπληρώσουμε τη συμπονετική μας ευχή και να επιτύχουμε την πλήρη φώτιση σε αυτήν τη ζωή.

Παρακαλώ χαρείτε αυτό το ξεχωριστό δώρο από τον Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο, ο οποίος αφιερώνει με τα ακόλουθα λόγια: «Μακάρι καθένας που διαβάζει αυτό το βιβλίο να βιώνει βαθιά πνευματική ειρήνη και να επιτυγχάνει το αληθινό νόημα της ανθρώπινης ζωής». 

Με τις καλύτερες ευχές,

Manuel Rivero-De Martine
Tharpa Publications, UK Tharpa Director info@emodernbuddhism.com

Reviews

 • Σπάνιο βιβλίο!

  5
  By Pinelopi_PS
  Τόσο ξεκάθαρα γραμμένο, παρουσιάζει με υπέροχο τρόπο περισπούδαστες διδασκαλίες. Νιώθω πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία να το διαβάσω.
 • Εξαιρετικό!!

  5
  By 12-Boogie L
  Αυτό το βιβλίο είναι μια εκπληκτική συλλογή ταντρικών διδασκαλιών που μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης και πνευματικής γνώσης, είτε είσαι ασκούμενος στο βουδισμό είτε απλά ψάχνεις για πρακτικές οδηγίες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου! Απλά υπέροχο!
 • Μοναδικό!!!

  5
  By Giorgos Varvatsoulis
  Δεν υπάρχει άλλο βιβλίο στα ελληνικά που να παρουσιάζει τις ταντρικές διδασκαλίες του Βούδα με τόσο προσιτό τρόπο! Είναι απαραίτητο βοήθημα για όσους θέλουν να μάθουν για την Τάντρα και τα οφέλη αυτής της πνευματικής άσκησης!!!
 • Εκπληκτικό βιβλίο!!!

  5
  By K.D.K
  Το καλύτερο βιβλίο που παρουσιάζει την αρχαία σοφία του βουδισμού με έναν σύγχρονο τροπο κατάλληλο για τους άνθρωπους της εποχήςας. Πολυ πρακτικό και εύκολα κατανοητό με καθαρό νόημα!

keyboard_arrow_up