Ενοχο Παρελθόν by Harlan Coben

Ενοχο Παρελθόν

By Harlan Coben

  • Release Date: 2012-07-12
  • Genre: Crime & Thrillers
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ... 

Η Μέγκαν ζει μια φαινομενικά υπέροχη ζωή με το σύζυγο και τα δύο της παιδιά σε ένα όμορφο σπίτι με κήπο μακριά από την οχλοβοή της πόλης. Ο Ρέι ξεκίνησε ως ένας ταλαντούχος φωτογράφος και βλέπει τώρα την καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Τζακ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση ενός οικογενειάρχη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του πριν από δεκαεπτά χρόνια... 
Τρεις άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκοτεινή πλευρά του αμερικανικού ονείρου, κρύβουν μυστικά τα οποία ούτε τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα δε θα μπορούσαν να φανταστούν. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι η αλήθεια δεν μπορεί να μένει κρυμμένη για πάντα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του παρελθόντος, που επιστρέφει για να τους στοιχειώσει. 

Ο κορυφαίος συγγραφέας Harlan Coben, αριστοτέχνης του σύγχρονου μυστηρίου και ο πρώτος που έχει τιμηθεί και με τα τρία σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας (Edgar, Shamus και Anthony), επιστρέφει με ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, που κατέκτησε επάξια μια θέση στις σημαντικότερες λίστες best sellers παγκοσμίως. 

«Ενα αριστοτεχνικά γραμμένο αστυνομικό μυθιστόρημα...» 
- Publishers Weekly

keyboard_arrow_up