Το Κάλεσμα του Κούκου by Robert Galbraith

Το Κάλεσμα του Κούκου

By Robert Galbraith

  • Release Date: 2013-11-21
  • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4
4
From 8 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Μετά τον τραυματισμό του στο Αφγανιστάν που του στοίχισε το πόδι του, ο Κόρμοραν Στράικ μετά βίας βγάζει τα προς το ζην ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. Δεν έχει παρά έναν πελάτη, οι πιστωτές του τον κυνηγούν, έχει χωρίσει με την κοπέλα του και ζει στο γραφείο του.
Και τότε κάνει την εμφάνισή του ο Τζον Μπίστοου με μια απίθανη ιστορία: η αδελφή του, το πανέμορφο σούπερ μόντελ Λούλα Λάντρι, γνωστή στους φίλους της και ως ο Κούκος, έχασε τη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Η αστυνομία χαρακτήρισε την υπόθεση ως αυτοκτονία, αλλά ο Τζον αρνείται να το πιστέψει. Ο Στράικ θα την αναλάβει και θα βυθιστεί σ’ έναν κόσμο γεμάτο πάμπλουτες καλλονές, ροκ σταρ γόηδες και απελπισμένους σχεδιαστές μόδας.
Ίσως να νομίζεις ότι ξέρεις από ντετέκτιβ αλλά δεν έχεις συναντήσει ποτέ κάποιον σαν τον Στράικ. Ίσως να νομίζεις ότι ξέρεις από πλούσιους και διάσημους αλλά δεν τους έχεις γνωρίσει ποτέ στο πλαίσιο μιας τέτοιας έρευνας.

Reviews

  • Πολύ καλό.

    5
    By goni13
    Δεν είναι πρωτότυπο αλλά ακολουθεί τη δομή και ροή του παραδοςιακου αστυνομικού μυθιστορήματος με το μυστήριο να κορυφώνεται μέχρι τη στιγμή που ο ήρωας θα αποκαλύψει στον αναγνώστη την αλήθεια. Διαβάζεται ευχάριστα και μετά το πρώτο τρίτο σε προκαλεί να συνεχίσεις να το διαβάζεις.

keyboard_arrow_up