Κλεισμένη Πύλη Παραδείσου by Μαρία Τζιρίτα

Κλεισμένη Πύλη Παραδείσου

By Μαρία Τζιρίτα

  • Release Date: 2014-02-06
  • Genre: Fiction & Literature
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Όταν η Δανάη γνώρισε τον Αντρέα πίστεψε πως ανακάλυψε τον παράδεισο. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες σχέσεις, στα τριάντα τρία χρόνια της βρήκε το άλλο της μισό. Ήταν ο πρώτος και μοναδικός άντρας που ερωτεύτηκε κι αγάπησε με τόσο πάθος. Και ήταν απόλυτα αμοιβαίο. Δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη. 
Μέχρι που μια μέρα έμαθε την αλήθεια: εκείνος ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη. Γκρεμίστηκε ο κόσμος της, παρ’όλα αυτά τον αγαπούσε τόσο πολύ που τον συγχώρεσε και συνέχισε την παράνομη σχέση μαζί του, ελπίζοντας πως σύντομα εκείνος θα χώριζε και θα μπορούσαν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. 
Όμως η μοίρα τα έφερε αλλιώς και μια αναπάντεχη ανατροπή στη ζωή της κοπέλας θα την κάνει να δει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Ξαφνικά θα βρεθεί παγιδευμένη ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, το πρέπει και το θέλω. Άραγε θα καταφέρει ν’ ανοίξει την κλεισμένη πύλη του παραδείσου της και να ζήσει μαζί του ευτυχισμένη; Ή μήπως τελικά θα διαπιστώσει πως ο πραγματικός παράδεισος δεν έχει ποτέ τις πύλες του κλειστές;

Reviews

  • ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

    5
    By Anna-Maria N.
    Υπέροχο βιβλίο πραγματικά.Το συστήνω ανεπιφύλακτα

keyboard_arrow_up